The God of High School Episode 7: Ny oppdatering!

The God of High School Episode 7- Det er en sørkoreansk action-manhwa-serie regissert av Sunghoo Park og skrevet av Kiyoko Yoshimaru. Showet ble opprinnelig sendt på Tokyo MX og AT-X. Den engelske versjonen av showet er tilgjengelig på LINE Webtoon.

Når kommer ‘The God Of High School’ sesong 1, episode 7?



Sesong 1 av showet ble startet med premiere 6. juli 2020. Så langt har seks episoder av den første sesongen blitt utgitt, og den syvende episoden er planlagt å sendes 17. august 2020 mandag. Den syvende episoden av showet har premiere på et annet tidspunkt, og tiden er nevnt nedenfor:



07:30 PDT, 17. august
10.30 EDT, 17. august
14:30 UTC, 17. august
15.30 BST, 17. august
16:30 CEST, 17. august
12:30 AEST, 18. august

Imidlertid er den engelske versjonen av den syvende episoden fortsatt i ferd med å utvikles.



Hvem blir alle sett i sesong 1, episode 7 av ‘The God Of High School’?

Rollelisten fra tidligere episoder kommer tilbake i den kommende episoden. Så langt forventes følgende tegn å bli sett:



Jin Mo-Ri uttalt av Tatsumaru Tachibana
Han Dae-Wi uttalt av Kentaro Kumagai
Yu Mi-Ra uttalt av Ayaka Ōhashi
Park Il-Pyo uttalt av Kōki Uchiyama
Baek Seung-Cheol uttalt av Yūya Uchida
Jegal Taek uttalt av: Kenjiro Tsuda
Jin Tae-Jin uttalt av Kazuhiro Yamaji
Go Gam-Do uttalt av Hiroyuki Yoshino
Gang Man-Suk uttalt av: Tomokazu Sugita

Hva skal skje i den syvende episoden av sesong en av ‘The God of High School’?

Historien startet med at hovedpersonen tenkte på å vinne turneringen, og da historien utvikler seg, ble mange ting samlet vist som vennskap og juks.

I de forrige episodene vi så, møtte Jin Yu og Han før turneringen startet, og senere kom trioen nær. Etter hvert som vennskapet ble sterkere begynte ting å plage dem om hverandre, og Yu og Han endte med å kjempe med hverandre under semifinalen i det regionale.
Men til slutt vises båndet til deres vennskap da Yu var klar til å gi bort sin forfedres kunst og Han var klar til å bruke sin seier for å redde sin venn.

Les også: On My Block sesong 4 - Hva er forskjellen mellom denne sesongen og den forrige? Trykk for å vite utgivelsesdato, rollebesetning, plot og mer!